До Дня захисту дітей у ДДУВС влаштували спортивне свято

Новини університету

Естафети, конкурси, веселі забавки та подарунки! Для дітлахів у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ організували спортивну суботу. Таким чином вирішили підтримати дітей-переселенців, які наразі проживають на базі закладу освіти. Формат дійства був цікавим та невимушеним. Тож, задоволеними лишилися всі. Як це було – у нашому фоторепортажі.

Забави тривали на новенькому футбольному полі зі штучним покриттям. Поруч із місцем проведення – укриття. Тож у випадку повітряної тривоги діти та батьки могли швидко переміститися в безпечну локацію.

Завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки факультету кримінальної поліції Віктор Богуславський розповів, що в університеті триває серія розважальних заходів для дітей, яким не вистачає спілкування, зокрема для тих, які вимушені були покинути рідні домівки через активні бої чи окупацію.

«Ми намагаємося влаштовувати цікаві заходи, аби залучити максимальну кількість дітей. Сьогодні діти прийшли, щоби оздоровитися, позмагатися, гарно провести час. Організовуємо такі свята, аби здружити дітей. У такій веселій ігровій формі, вони товаришують і легко знаходять спільну мову», – зазначив завідувач кафедри.

За словами організаторів, у змаганнях взяли учать дітки віком від 6 до 10 років. Всього – близько 30 учасників, їх розділили на 3 команди.

Серед найцікавіших естафет – човниковий біг, стрибки з м’ячем, вправи з обручем та скакалкою.

Після фінального свистка відбулося нагородження учасників. Маленькі спортсмени отримали кубки та медалі.

Подібні заходи в університеті планують проводити й надалі, адже, як показує практика, спорт дарує не тільки гарну фізичну форму, а й позитивні емоції.

 

 


461