Служити! Захищати! Обороняти!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Національної поліції України.

У конференц-залі зібралися керівництво, працівники та курсанти закладу освіти. Розпочався урочистий захід виконанням Державного Гімну.

Із привітальним словом до колег та курсантів звернувся ректор університету полковник поліції Андрій Фоменко. Він зазначив, що з перших днів війни університет не залишався осторонь подій: 15 працівників закладу освіти за власним бажанням вступили до лав ЗСУ і нині боронять Україну від агресора; навчальний заклад став прихистком для багатьох родин із тимчасово окупованих територій Донеччини та Луганщини; викладачі, студенти та курсанти університету активно займаються волонтерською роботою.

«У часи важких випробувань, що випали на долю українського народу, працівники поліції з честю виконують свій службовий обов’язок. На них покладено відповідальне завдання – захищати інтереси держави та суспільства, життя та здоров’я кожного українця, забезпечувати безпеку громадянам та відстоювати територіальну цілісність України. У цей день висловлюю щиру вдячність офіцерам університету за самовіддану працю, курсантам – за сумлінне навчання та активну участь у житті університету», – сказав ректор.

Він побажав присутнім міцного здоров’я, родинного тепла, успіхів у службі та навчанні, Миру та Перемоги.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять працівників правоохоронних органів, які загинули при виконанні службових обов’язків, захищаючи честь і гідність нашої держави та боронячи Україну від ворога.

З нагоди професійного свята відомчими заохочувальними відзнаками Національної поліції України – медалями за 10, 15 та 20 років сумлінної служби нагороджені 12 працівників університету.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків та проявлений професіоналізм, а також з нагоди відзначення 7-ї річниці Національної поліції України медалі «55 років ДДУВС» отримали курсантка 1 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Яна Яланська та курсанти 1 курсу Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Микита Давидов, Андрій Бабахін та Ростислав Атаманюк.

 

 


651