РОЗВИТОК ЧЕРЕЗ ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ІННОВАЦІЇ – 2022

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

АКАДЕМІЯ ЕКОНОМІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ МОЛДОВИ
у партнерстві з університетами Румунії, Туреччини, Вірменії, Болгарії та України
організує
ЩОРІЧНУ ВІРТУАЛЬНУ МІЖНАРОДНУ НАУКОВУ КОНФЕРЕНЦІЮ
ДЛЯ ДОСЛІДНИКІВ
«РОЗВИТОК ЧЕРЕЗ ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ІННОВАЦІЇ – 2022»
КИШИНІВ, 26 серпня 2022 року

Академія економічних досліджень Молдови у партнерстві з університетами Румунії, Туреччини, Вірменії, Болгарії та України запрошує вас взяти участь у Віртуальній міжнародній науковій конференції «Розвиток через дослідження та інновації – 2022», ІІІ. Випуск, який відбудеться 26 серпня 2022 року.

Конференція покликана надати аспірантам та докторантам можливість поділитися результатами своїх досліджень та сприяти обміну результатами досліджень на міжнародному рівні.

Захід присвячений наступним галузям знань: економіка, бухгалтерський облік, аудит та економічний аналіз, інформатика, кібернетика, логістика та управління ланцюгами постачання, фінанси, інновації, підприємництво, соціологія, юридичні науки, сільське господарство, навколишнє середовище, охорона здоров’я, туризм., все спрямоване на структурування, обґрунтування, тестування та застосування нових методів та стратегій досліджень-розробок-інновацій. Між-, транс-і міждисциплінарні дослідження заохочуються та вітаються.

Важливі дати та дедлайни

5 серпня 2022 р. – закінчення реєстрації

15 серпня 2022 р. – оголошення остаточного проекту програми конференції

26 серпня 2022 р. – онлайн конференція

30 вересня 2022 р. – відправка в роботу in extenso (відповідно до вимог редагування)

Для реєстрації на Конференцію пройдіть за посиланням.

Усі документи мають бути надіслані на наступну електронну адресу: stiinta@ase.md

Прийняті статті (після подвійного рецензування) будуть опубліковані у Матеріалах конференцій та зареєстровані в Національний бібліометричний інструмент (ibn.idsi.md) та Інституційний репозиторій Академії економічних досліджень Молдови – IREK (irek.ase.md/xmlui/). Матеріалам конференції буде надано єдиний DOI. Учасники отримають Сертифікати за участь та публікації.

 


337