Війна очима молоді. В університеті відбулася антивоєнна творча акція

Новини університету

До Дня молоді у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулася акція «Війна очима молоді». Творчий проєкт представляє малюнки курсантів та студентів, пов’язані з війною, яку розпочала рф в Україні.

Акція об’єднала малюнки про війну курсантів, студентів, а також дітей працівників закладу освіти. Вона започаткована, щоби зафіксувати, що відчуває молодь у час війни та показати, наскільки вона сильна духом та сповнена віри у перемогу.

Тож, своє ставлення до війни учасники творчої акції передали через малюнки.

Так, курсантка 3 курсу факультету кримінальної поліції Ангеліна Мяло зобразила у своїй роботі нескінченні страждання через війну українських жінок.

«Матері, дружини, донечки плачуть, бо поряд із ними немає їхніх синів, чоловіків, татусів. Вони сумують, скучають, чекають. Війна розлучила їх невідомо на який час. Є на малюнку і сльози скорботи через втрату рідної людини, і сльози туги за домівкою, і сльози страху, відчаю», – розповідає про свою роботу курсантка.

Захід ініційований відділенням виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи відділу кадрового забезпечення. Організатори вдячні всім учасникам за щирі емоції та сміливість поділитися своїми надіями та прагненнями!

 

 


1 170