Вступну кампанію у ДДУВС розпочато!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ офіційно стартувала вступна кампанія-2022. Сьогодні, 13 серпня, у закладі освіти проходить реєстрація абітурієнтів на вступні випробування та конкурсний відбір для здобуття ступеня вищої освіти бакалавра на основі повної загальної середньої освіти на денній формі навчання за державним замовленням.

Абітурієнти з різних областей України зібралися на плацу закладу, щоби зробити перший крок назустріч омріяній професії. Відсьогодні вони мають змогу зареєструватися на бюджетну форму навчання.

На випадок повітряної тривоги абітурієнти та їхні батьки у супроводі працівників приймальної комісії мали можливість пройти у надійне укриття, яке функціонує на базі закладу освіти.

Як зазначає відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Шевченко, цього року очікується більша кількість вступників, у порівнянні з минулими роками. Розповів фахівець і про наступні етапи вступу, які чекають на майбутніх курсантів.

«Наступний етап вступної кампанії – складання нормативів з фізичної підготовки. Іспити відбудуться 15-16 серпня. Індивідуальна усна співбесіда – 17-18 серпня. Детальний графік вступники мають змогу переглянути на офіційному сайті ДДУВС. Уважно ознайомтеся з датами, перевірте, чи є ваше ім`я в групах», – підкреслив відповідальний секретар приймальної комісії.

Також у приймальній комісії повідомили, оприлюднення рейтингового списку відбудеться 21 серпня, 22 серпня буде підписано наказ про зарахування кандидатів на навчання за державним замовленням.

 

 


750