Запрошуємо взяти участь у конкурсі проекту Model European Union 2022, що відбудеться у період з 26 по 30 жовтня 

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Ви можете подати заявку на участь на роль члена Європейського парламенту (ЄП), міністра Ради Європи, журналіста або у якості лобіста. 

Вимоги до заявки:

Вік від 16 до 35 років (на момент проведення заходу).

Участь у онлайн-підготовчому семінарі в неділю, 16 жовтня.

У реєстраційній формі, будь ласка, опишіть якомога докладніше: чому ви хочете взяти участь у симуляції? Що ви сподіваєтеся отримати від участі в конференції? Обов’язково завантажить своє резюме.

Оплата та проживання: Проєкт фінансується Erasmus+: обід, перерви на каву, соціальні заходи та інші витрати під час заходу покриваються. Плата за участь: через те, що цей проект фінансується Erasmus+, плата за участь була скасована для всіх наших учасників. Відібрані учасники повинні будуть надіслати підтвердження транспортування до 31 серпня. Проживання (включаючи туристичний збір) можна запропонувати за ціною 35 євро з особи за ніч.

Під час подання заявки вам буде запропоновано завантажити своє резюме (англійською мовою), а також надати нам короткий коментар, щоб ми могли краще вас пізнати та вибрати для вас найкращу роль. Крім того, кожна обрана вами роль вимагатиме короткого пояснення того, чому ви хотіли б взяти на себе цю роль під час MEU Netherlands 2022.

Кінцевий термін подачі заявок – 20 серпня

Подати заявку

 


258