У Дніпрі відзначили найактивнішу молодь

Новини університету

Нагородили найактивнішу молодь міста, серед нагороджених – здобувачі вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Метою заходу було об’єднати молоде покоління, створити нові зв’язки та розвинути ком’юніті нашої молоді. Церемонія пройшла на свіжому повітрі.

Волонтери, представники громадських організацій, старости та активні учні і студенти міста. Всього – 100 молодіжних активістів, які від початку повномасштабного вторгнення допомагають країні здобувати перемогу. Всіх їх нагородили з нагоди відзначення Дня молоді.

Подяки та подарунки отримали курсантка 3 курсу Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Катерина Байрак та студентки 3 курсу ННІ права та інноваційної освіти Катерина Хмеленко й Орина Ковіненко.

Загалом молодь нагороджували подяками від міського голови Дніпра, також від департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР, подяками від Дніпропетровської, Луганської та Донецької ОВА та від Міністерства молоді та спорту.

 

 


459