Реалізація Національної програми психічного здоров‘я та психосоціальної підтримки триває

Новини університету

У рамках Національної програми психічного здоров‘я та психосоціальної підтримки, ініційованої першою леді Оленою Зеленською, відбувся круглий стіл для психологів МВС. У ході онлайн-заходу представники делегації МВС за результатами навчання в ізраїльській організації у сфері надання першої психологічної допомоги ITC – Israel Trauma Coalition ділилися отриманими знаннями та досвідом.

Засідання круглого столу було проведено під головуванням начальниці відділу психологічного забезпечення Департаменту персоналу МВС України, кандидата психологічних наук Ніни Лигун.

Вона наголосила на необхідності використання передового досвіду ізраїльських психологів в умовах війни. Ніна Лигун також окреслила перспективи розвитку психологічних служб системи МВС, презентувала Національну програму психологічної допомоги населенню, постраждалого внаслідок воєнних дій агресора, а також концепцію психологічної допомоги та соціально-психологічної підтримки.

До круглого столу долучилися понад 100 учасників, серед них –працівники відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення ДДУВС: завідувач Сергій Вишневський, психологиня Олена Гура та фахівчиня Євгенія Глаголєва.

 

 


530