Здай кров – врятуй життя!

Новини університету

Боремося за перемогу кожен на своєму фронті! Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вкотре стають донорами крові для постраждалих від бойових дій!

Сьогодні до благодійної донації долучилися курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції. Кров для лікування постраждалих здавали у Дніпропетровській обласній станції переливання крові.

Серед здобувачів вищої освіти – як донори з досвідом, так і юнаки та дівчата, які вперше вирішили долучитися до благодійної акції.

Курсантка ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Дар’я Ворона зазначає: хоче здійснити свій внесок у перемогу України.

«Наші військові зараз захищають усіх нас, а тому ми в тилу допомагаємо будь-якими способами. Серед моїх рідних є ті, хто зараз на фронті, неодноразово мали поранення і теж отримували допомогу від небайдужих. Саме тому я вирішила теж долучитися до акції та здати кров», – розповідає курсантка.

«Це дуже важкий час, і ми маємо допомагати один одному, як можемо. Я з Кропивницького, і мій регіон повноцінна війна не зачепила, але це виключно завдяки військовим, які ціною своїх життів боронять Україну від ворога», – зауважує курсантка ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Карина Даваян.

 


343