Привітання ректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрія Фоменка з Днем знань!

Новини університету

Шановні науково-педагогічні працівники, курсанти та студенти!

Щиро вітаю вас із Днем знань та офіційним початком нового навчального року!

Щодня наш університет досягає нових професійних вершин та гідно долає виклики сучасності.

Проте саме цього року ми вперше постали перед необхідністю продовжувати свою діяльність в умовах повномасштабного вторгнення рф на територію України. І наш заклад впевнено крокує вперед, реалізовуючи свої основоположні принципи: забезпечення якісної освіти європейського зразка, втілення у життя волонтерських проєктів та суспільно знакових ініціатив, дотримання усіх заходів безпеки, аби наша молодь могла повноцінно навчатися та готувати себе до професійної діяльності.

Я бажаю кожному з вас, щоби новий навчальний рік був максимально плідним та багатим на якісні знання, особистісний розвиток та набуття практичного досвіду, життєво необхідного для того, аби стати висококваліфікованим професіоналом. Переконаний, усе це ви зможете отримати у нашому закладі.

Окремо хочу звернутися до наших першокурсників – курсантів та студентів, які невдовзі відкриють нову сторінку свого життя – університетську: наш заклад стане для вас справжньою опорою на найближчі роки, а тому ми зробимо все необхідне для комфортного та безпечного навчання у наших стінах. Ваше головне завдання – навчатися, вбираючи в себе кожну професійну пораду та знання від своїх наставників.

Міцного здоров’я, відмінного настрою, блискучих інтелектуальних досягнень та якнайшвидшої Перемоги України!

 

З повагою ректор університету
Андрій Фоменко

 


636