Спортивний дух та жага до перемоги єднають! У ДДУВС влаштували спортивний вихідний

Новини університету

Що краще сприяє формуванню командного духу та вмінню працювати в колективі як не змагання? Спорт єднає та допомагає досягати чудових результатів у роботі. Так, хороший настрій та воля до перемоги панували на спортивних майданчиках Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Тут у неділю, 4 вересня, відбулось спортивне свято для курсантів і курсанток, які цьогоріч вступили до закладу освіти.

Спортивно-масові заходи підготували та провели викладачі кафедри спеціальної фізичної підготовки.

«Серед учасників панував дружній настрій – відомо, що спорт об’єднує активних, енергійних і сильних. Головною метою цього заходу стало залучення курсантської молоді до активних занять спортом, виховання стереотипу здорового життя, залучення першокурсників до відвідування спортивних секцій із різних видів спорту», – зазначив завідувач кафедри Віктор Богуславський.

Розпочалися заходи з загального шикування та розподілу спортсменів по локаціях.

Були сформовані команди по 10 осіб у кожній, які представляли ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, факультети кримінальної поліції та превентивної діяльності.

Грали одночасно у баскетбол, волейбол та футбол.

Усі, хто не ввійшов до складу збірних команд, змогли долучитися до групового кросфіту. Впродовж 35 хвилин курсанти виконували функціональні та кардіо вправи у круговому режимі.

Зі слів організаторів спортивного вихідного дня стало відомо, товариські матчі допомогли визначити кращих гравців з футболу, волейболу та баскетболу серед першокурсників. Вони й надалі будуть представляти команди своїх факультетів та інституту на загальноуніверситетських спортивних заходах. А головне – змагання відзначилися завзятою спортивною боротьбою та водночас дружнім теплим спілкуванням між гравцями, що подарувало учасникам позитивні емоції.

 


686