Яким був спортивний день у курсантів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції?

Новини університету

Кращий вихідний – вихідний з користю! Саме так вважають у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Так, вихідними для курсантів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції було організоване справжнє спортивне дозвілля.

Майбутні поліцейські з 3 курсу подолали легкоатлетичний крос у 3 км, а також змагалися у підтягуваннях, проходженні полоси перешкод та відтискань від землі.

Як зазначають представники інституту, систематичне тренування є частиною терапевтичних заходів, реабілітаційних програм, профілактики хвороб. До того ж, можливість розвиватися у різних видах спорту дозоляє кожному курсанту обирати для себе оптимальні варіанти та інтенсивність фізичних навантажень.

«Фізичні свята об’єднують та згуртовують, а також дають змогу відволіктися від навколишніх проблем, яких наразі достатньо у світі. Тож, для мене це гарний спосіб впорядкувати думки, та ще й з користю для здоров’я», – зазначає курсантка ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Тетяна Клюкіна.

 


282