Курсанти ДДУВС опановують протидію кіберзлочинності!

Новини університету

Усе про кібербезпеку та протидію загрозам від соціальних мереж розповідали курсантам Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ досвідчені практики.

Відповідне заняття організували для курсантів 4 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції.

Запрошеними спікерами стали начальник 1-го сектору (рекрутингу та оперативного пошуку) УПК в Дніпропетровській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України підполковник поліції Юрій Власенко та начальник сектору технічного супроводження капітан поліції Дмитро Данченко.

У рамках заняття спікери розповіли про особливості кібербезпеки у період воєнного стану, а також надали професійні рекомендації щодо виявлення та припинення небезпеки для громадян з боку соціальних мереж.

Зупинилися експерти і на ключових завданнях сфери кіберполіції: реалізації державної політики у сфері протидії кіберзлочинності, завчасному інформуванню населення про появу нових кіберзлочинців, а також впровадженні програмних засобів для систематизації кіберінцидентів.

 


277