Стрічка за стрічкою: курсанти ДДУВС долучилися до плетіння сіток для військових

Новини університету

Близько 20 курсантів факультету кримінальної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ одночасно плели сітки для українських військових. Хлопці та дівчата доєдналися до благодійної ініціативи ГО «Громадська взаємодія».

Перед тим, як розпочати плести маскувальну сітку, волонтери провели учасникам акції короткий інструктаж. Представники громадської організації допомагають військовим від початку війни.

Курсанти розповіли: на сітку розміром 50 квадратних метрів витратили 4 години часу. Її волонтери відправлять українським захисникам на передову.

Курсантка 3 курсу Софія Баришева плете сітки з думками про нашу перемогу.

«Хочеться щось зробити корисне для України. Хочеться підтримати наших воїнів, які віддають свої життя. Роблю з думками, що ці сітки будуть корисні нашим Збройним силам України», – каже вона.

Здобувачі вищої освіти запевняють, це дуже необхідна справа, яка об’єднує більше, ніж різні акції, які можна собі уявити. І хоча від цієї роботи болять і руки, і шия, і спина. Але для кожного волонтера – це малий біль, який можна витерпіти. А ось у серцях їхніх – великий біль за Україну.

 

 


387