Досвід з-за кордону: здобувач вищої освіти ДДУВС долучився до міжнародного заходу від Асоціації європейських поліцейських коледжів

Без рубрики, Новини університету

Курсант 2-го курсу Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Сергій Санакоєв взяв участь у Міжнародній конференції «Сучасний навчальний процес в освіті правоохоронців: інновації, труднощі та можливості».

Захід, організований правлінням Асоціації європейських поліцейських коледжів, проходив у місті Рига (Латвія).

У Міжнародному заході взяли участь представники поліцейських закладів вищої освіти: Норвегії, Іспанії, Польщі, Вірменії, Франції, Греції та багато інших.

Доповідь курсанта ДДУВС на тему «Можливості для курсантів поліції. Що вчити та де навчатися?» присвячена особливостям підготовки поліцейських в Україні, можливостям проходження практики та працевлаштування.

У своїй презентації Сергій Санакоєв акцентував на пріоритетних напрямках підготовки фахівців у закладі освіти. Також зупинився на інноваційних методах організації освітнього процесу, спрямованих на підвищення ефективності сприйняття навчального матеріалу та перевірку рівня знань на практиці. Зокрема більш детально розповів про проведення інтерактивних практичних занять та квестів з використанням професійних полігонів.

Зазначимо, курсант ДДУВС Сергій Санакоєв став одним із трьох курсантів поліцейських навчальних закладів Європи, яких оргкомітет запросив для участі у міжнародній конференції АЕРС за результатами конкурсного відбору.


333