День юриста у ДДУВС: оркестр, вітання, квіти та грамоти

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості до Дня юриста, який в Україні щороку відзначають 8 жовтня.

Служителів Феміди з самого ранку при вході на роботу вітали святковим оркестром. Чудову музику та гарний настрій працівникам університету дарували музиканти закладу освіти.

Ближче до обіду у конференц-залі зібралися почесні гості, керівництво, викладачі, курсанти та студенти.

З вітальним словом до присутніх звернулася тимчасово виконуюча обов’язки ректора Заслужений юрист України Лариса Наливайко. Вона наголосила: незважаючи на складну ситуацію та воєнний стан, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ продовжує формувати новий склад фахівців, які будуть розбудовувати країну.

«Сьогоднішній день, який з 1997 року вважається державним, об’єднує всіх нас. Наразі наші викладачі, фахівці-юристи, студенти захищають державні кордони від агресора на передовій, активно займаються волонтерською діяльністю, а присутні тут забезпечують навчальний процес, наукову діяльність на достатньо високому рівні», – сказала Лариса Романівна.

Вона подякувала гостям, стейкхолдерам за постійну підтримку, за спільні проекти, які не зупинялися і продовжують активно розвиватися. Побажала присутнім творчої наснаги, нових професійних досягнень, перемоги та миру.

З нагоди відзначення професійного свята до закладу освіти завітали почесні гості: начальник Південно-Східного міжрегіонального управління юстиції Іван Легостаєв, перший заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління юстиції Ольга Захарова, заступник керівника Дніпропетровської обласної прокуратури Сергій Спільник, голова Третього апеляційного адміністративного суду Анатолій Коршун.

Не обійшлося у святковий день без нагороджень. За сумлінне ставлення до виконання своїх обов’язків, високі досягнення в науково-педагогічній діяльності, сумлінну самовіддану працю та високий професіоналізм грамоти Дніпропетровської обласної ради, подяки голови Дніпровської міської ради та начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції отримали кращі працівники університету.

Після привітань почесних гостей та нагороджень присутніх у залі патріотичними піснями вітали учасники студії творчого руху «eSTeD»: Ксенія Граур, Станіслав Литвин та Владислав Колісник.

 

 


382