Курсанти ДДУВС влаштували екологічну акцію!

Новини університету

Рівень довіри до ЗСУ: висаджуємо на території університету нові дерева! Саме так міркують собі курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС.

Так, нещодавно під керівництвом свого наставника – провідного фахівця інституту Олександра Солонька – навіть еко-акцію влаштували, висадивши на території закладу близько 30 молодих саджанців.

Курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Дмитро Казьмірук, розповідає: цікавий досвід, гарно проведений час та очевидна користь для довкілля від такої ініціативи гарантовані.

«Незважаючи на складну ситуацію у країні розуміємо, що не повинні забувати про довкілля. Саме з цією метою і взяли участь в екологічній акції», – зазначає майбутній правоохоронець.

Нагадаємо, що курсанти та студенти ДДУВС систематично долучаються та самостійно ініціюють екологічні флешмоби та акції: допомагають у прибиранні та облаштуванні міських парків, очищують береги річок від сміття тощо. Молодь переконана: таке відповідальне ставлення до навколишнього середовища дозволить кожному зробити свій внесок у покращення стану екології свого регіону.

 

 


340