Привітання ректора Андрія Фоменка з Днем захисників та захисниць України!

Новини університету

Шановні колеги, курсанти та студенти! Від щирого серця вітаю вас із особливим для нашої держави днем, потрійним святом – Днем захисників та захисниць України, українського козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці!

Цей день несе в собі багатовікову історію козацького роду, чиї нащадки зараз вкотре підтверджують той факт, що український народ завжди стоятиме до останнього на варті Свободи, Суверенності та Демократії.

Сьогодні ми не святкуємо, а невтомно боремося. Крок за кроком, метр за метром наші захисники та захисниці очищують Батьківщину від ворога, а правоохоронці роблять усе необхідне для стабілізації та встановлення правопорядку на звільнених територіях.

Наш заклад не залишається осторонь цієї боротьби. Ми волонтеримо, надаємо психологічну та правову допомогу, навчаємо громадян основам домедичної та вогневої підготовки, консультуємо родини захисників та захисниць України, зниклих безвісти. Та чи не найголовніше – навчаємо нове покоління поліцейських, юристів, психологів. Ці хлопці та дівчата вже зовсім скоро будуватимуть нам нове майбутнє!

Із непохитною вірою у нашу Перемогу та у кожного з наших студентів і курсантів я вітаю всіх з урочистою датою – 14 жовтня!

Нехай синьо-жовтий стяг замайорить над кожним куточком України!

А тому крокуємо разом. До цілковитої Перемоги!

 

З повагою, ректор
Андрій Фоменко

 


356