Вітання ректора університету з нагоди складання Присяги працівника поліції

Новини університету

Шановні першокурсники, ви з честю та гідністю витримали вступні випробування, пройшли курс молодого бійця, проявили волю і бажання здобувати професійні знання та навички в університеті, бо професія, яку ви обрали, вимагає бути сильними не тільки тілом, але й духом. І це ще одна ваша перемога – ваш успіх.

Сьогодні важливий і відповідальний крок у вашому житті –проголошення Присяги працівника Національної поліції. Ви берете на себе високі зобов’язання, і стаєте безпосередньо причетними до долі своєї країни.

Спільна мета усіх поліцейських – забезпечити правопорядок та спокій в державі, служити суспільству та захистити кожного громадянина.

Ми живемо в надзвичайно непростий для країни час: наш народ вимушений відстоювати власну незалежність, боронити кордони, захищати територіальну цілісність. Щодня наближають перемогу і працівники поліції. Їхні героїзм та любов до Вітчизни назавжди увійдуть у літопис історії країни. Тож, будьте гідними їх подвигів, високих моральних якостей, офіцерської честі та відповідальності.

Бажаю бути завжди допитливими та наполегливими в досягненні поставлених цілей, особливо на ниві здобуття професійної освіти. Відповідайте новим вимогам часу, кожен день ставайте кращими, навчайтеся, розвивайтеся й не зупиняйтеся на досягнутому.

Вітаю вас зі складанням Присяги працівника поліції! Будьте чесними, сміливими та гуманними.

Служіть і захищайте!

Слава Україні!

 

З повагою ректор полковник поліції
Андрій Фоменко

 


508