Естонська академія наук безпеки рада запросити на міжнародну конференцію «Навчання безпеки та освіта в галузі безпеки», що відбудеться 30 листопада 2022 року в Таллінні, Естонія, та онлайн.

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Щорічна міжнародна конференція, організована Естонською академією наук безпеки, присвячена різноманітним актуальним питанням безпеки та внутрішньої безпеки. Конференція об’єднує експертів та практиків як з Естонії, так і з-за кордону.

Цього року конференція буде присвячена темі безпеки у контексті освіти як в Естонії, так і в інших країнах світу. Освіта, що надається фахівцям з безпеки у забезпеченні почуття безпеки у суспільстві, відіграє значну роль, проте, яка більш загальна відповідальність освіти у забезпеченні безпеки та захисту? Як забезпечити безпечне майбутнє, в чому сенс навчання та викладання, як сьогоднішня освіта вплине на нашу безпеку в майбутньому, які компетенції необхідно розвивати у суспільстві та які ризики ми маємо враховувати?

Запрошуємо всіх, хто цікавиться питаннями безпеки, внутрішньої безпеки та освіти, послухати дискусії, подумати та подискутувати на визначені теми та багато інших тем на конференції.

Конференція відбудеться 30 листопада 2022 року у конференц-центрі Естонської академії наук безпеки за адресою вул. Касі, 61, Таллінн, Естонія.

Наступного дня після конференції, 1 грудня, ви можете відвідати навчальні центри Естонської академії наук безпеки у Пайкусі та Вяйці-Маар’я. Цільова група: викладачі партнерських організацій, розробники навчальних програм, фахівці з міжнародних відносин, координатори Erasmus+ тощо.

Розклад та інформацію про реєстрацію можна знайти  на сайті.

 


348