Новообраний склад СКР офіційно працює: нові челенджі, завдання, ідеї!

Новини університету

Зустріч ректора полковника поліції Андрія Фоменка з новим складом студентсько-курсантської ради відбулася сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Що обговорювали та які завдання визначили на майбутнє – у нашому матеріалі.

Перш за все, очільник закладу привітав голову СКР Микиту Федорчака та новий склад самоврядування із офіційним початком роботи.

«Переконаний, що ваш старт діяльності виявиться дійсно плідним. Дуже важливо, щоб між нами сформувалася швидка та прозора комунікація: завдяки такому підходу діяльність СКР буде спрямована на безперервний розвиток, відкриття нових перспектив та досягнення у навчанні, науці», – зауважив Андрій Євгенович.

Ректор ДДУВС підкреслив, що за кожним напрямком діяльності, що включає в себе студентсько-курсантська рада, закріплений керівник певного структурного підрозділу, а тому у ініціативної молоді закладу буде можливість переймати досвід, плідно комунікувати та напрацьовувати нові результати.

До своїх колег звернувся голова СКР Микита Федорчак.

«Я хотів би, щоб кожен із членів самоврядування був автономним та працював над реалізацією нових ідей. Пам’ятайте, що посада – це інструмент для втілення корисних ініціатив, а не кінцева мета. Наразі ми плануємо долучитися до молодіжної медійної платформи – «Студентство Дніпра». З її допомогою будемо організовувати нові заходи та проєкти», – акцентував увагу Микита Федорчак.

Поділилася власним досвідом і викладачка кафедри цивільного права та процесу, у минулому – курсантка ДДУВС, яка очолила перший склад студентсько-курсантського самоврядування, створений у 2015 році, Катерина Мітусова. Вона побажала членам СКР стати справжньою командою, яка власним прикладом мотивуватиме молодь університету брати участь у заходах різного рівня та призведе до нових позитивних змін в університеті.


428