Новий рівень міжнародної співпраці визначено у ДДУВС!

Новини університету

Меморандум про співпрацю було укладено між Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ та ГО «Дніпровський дипломатичний клуб».

Підписантами з обох сторін виступили ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко та президент ГО «Дніпровський дипломатичний клуб» – Почесний консул Литовської Республіки у м. Дніпро Віталій Півняк.

Участь в офіційній зустрічі взяли Почесний консул Республіки Казахстан у м. Дніпро Інна Медяник, Почесний консул Румунії у м. Дніпро Віталій Фокша, асистент Почесного консула Австрійської Республіки у м. Дніпро Катерина Мелешкова, секретар Почесного консульства Бразилії у м. Дніпро Тетяна Гальчук, відповідальний секретар Почесного консульства Литовської Республіки у м. Дніпро Ірина Латиш, відповідальний секретар Почесного консульства Литовської Республіки у м. Дніпро Ганна Подлєсна. Разом із очільником ДДУВС заклад представляла проректорка Лариса Наливайко.

Як зазначив ректор Андрій Фоменко, напрям міжнародного співробітництва активно розвивається в університеті.

«Переконаний, що Дніпровський дипломатичний клуб стане осередком плідної комунікації та постійної співпраці. Ми систематично реалізовуємо в університеті заходи міжнародного рівня, ініціативи та проєкти. Саме тому новий етап тісної взаємодії є знаковою подією для нас», – зауважив Андрій Євгенович.

Почесний консул Литовської Республіки у м. Дніпро Віталій Півняк подякував керівництву Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ за теплий прийом та прагнення до співробітництва.

«Нас об’єднує багато років спільної роботи, адже за цей час реалізовано безліч культурних, освітніх, наукових заходів. З моменту створення Дніпровського дипломатичного клубу ми теж організували низку заходів, а тепер прагнемо розширити кордони співробітництва. Впевнений, що взаємодія із ДДУВС – взаємодія на новому рівні», – підкреслив Віталій Півняк.

У рамках зустрічі було укладено меморандум про співпрацю. Він передбачає спільну дослідницьку, академічну, комунікаційну та громадську діяльність, співпрацю у спільних грантових проєктах, сприяння розвитку академічної мобільності, підтримку спільних культурних, наукових ініціатив тощо.

Учасники зустрічі зокрема обговорили перспективи подальшого співробітництва та ключові напрями взаємодії, у яких представники того чи іншого консульства готові надавати свою підтримку університету.

 

 


404