Представники ДДУВС долучилися до онлайн-конференції, організованої НАТО!

Новини університету

Конференція за темою «Створення доброчесності» відбулася нещодавно у Брюсселі. Доступ від організаторів заходу було надано і представникам Дніпропетроського державного університету внутрішніх справ.

Конференція проходила за підтримки НАТО. У якості слухачів в онлайн-форматі до заходу підключилися і представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ: завідувачка відділення забезпечення якості освітньої діяльності Лілія Бобрішова, доцентка кафедри кримінального права та кримінології Анастасія Філіпп, доцентка кафедри цивільно-правових дисциплін Ксенія Косяченко, фахівець відділу міжнародних зв’язків Юлія Улицька.

Захід відкривали із привітанням саме українською мовою. Як зазначили організатори конференції, підтримка України в такий складний час – це основа людяності та важливий етап в будуванні плідної співпраці в майбутньому. Зокрема акцентували увагу на тому, що навіть у військовий час рівень освіти у молоді є важливим чинником розвитку держави.

У рамках заходу представники Навчального центру операцій з підтримання миру (Peace Support Operations Training Centre, LTC Damir Alibasic) презентували роботу над підготовкою спеціальних курсів, ціль яких – навчити будь-яке керівництво планувати, розробляти та оцінювати навчання за допомогою інтегрованої системи бізнес-аналітики (Business intelligence – ВІ). Цільова аудиторія цих курсів – військові офіцери, сержанти, а також цивільні особи з країн НАТО та їхніх партнерів.


220