У ДДУВС – Тиждень Греції!

Новини університету

З 24 жовтня у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ розпочинається Тиждень Греції! Цикл тематичних заходів організовує кафедра міжнародних відносин та соціально-гуманітарних дисциплін спільно зі стейкхолдерами спеціальності – ГО «Центр дружби та культури греків та філеллінів «Агора»» та Інститутом стратегічного розвитку та медіації.

Метою заходу є поглиблення міжнаціонального діалогу через репрезентацію досягнень грецької культури, обговорення актуальних проблем та обмін практичним досвідом щодо перспектив розвитку міждержавних відносин Україна-Греція.

У рамках Тижня Греції відбудеться Конкурс есе для учнів 10-11 класів «Україна та Греція: глобальні виклики, загрози та ризики сучасності». Переможці конкурсу будуть запрошені для виступу та нагородження на міжнародний науково-практичний круглий стіл «Українсько-грецькі відносини: ретроспектива, сучасність, майбутнє». Запрошуємо до участі у конкурсі есе школярів Дніпра та області. Матеріали приймаються до 26 жовтня 2022 року на електронну адресу: k_sgd@dduvs.edu.ua з поміткою «Конкурс есе 28.10.2022». Назва есе має відповідати прізвищу учасника (приміром, Яценко.doc).

Підсумковим заходом тижня Греції в ДДУВС стане Міжнародний науково-практичний круглий стіл «Українсько-грецькі відносини: ретроспектива, сучасність, майбутнє», який відбудеться 28 жовтня 2022 року в онлайн-форматі з використанням платформи Zoom (посилання буде надіслано усім учасникам на електронну адресу).

До участі в науково-практичному заході запрошуються представники органів державної влади, громадських організацій, а також викладачі, аспіранти, слухачі магістратури, студенти, курсанти.

Більш докладна інформація про круглий стіл – на сайті dduvs.edu.ua в оголошеннях.


316