Тімбілдинг та перевірка курсантських знань: у ДДУВС – поліцейський квест!

Новини університету

Практичне заняття під назвою «Поліцейський квест: затримання» відбулося у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Захід ініціювали у ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, а застосувати теоретичні знання, вирішуючи цікаві завдання квесту, мали змогу майбутні оперуповноважені та слідчі.

Фабула квесту – затримання організованої злочинної групи, яка переховується від слідства за вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів.

Завдання, яке постало перед учасниками – знайти та затримати організовану злочинну групу. Для цього необхідно було відповісти на питання, перевіривши знання теоретичного матеріалу з низки профільних дисциплін: тактико-спеціальної підготовки, кримінального та конституційного права тощо.

Зокрема майбутні правоохоронці здійснювали заходи зі справжньої професійної діяльності слідчих та оперуповноважених: затримували злодіїв, описували речові докази, а також місце події згідно правил документування.

«Хочу подякувати нашій ініціативній групі, яка організувала цей квест. Такий захід допомагає розкривати оперативні здібності, а також вдало перевіряти знання та навички, здобуті під час вивчення дисциплін у навчальному закладі. А ще такі заняття добре покращують вміння працювати у команді», – поділився враженнями курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Микита Каліберда.


235