«Традиції та інновації в сучасній науці та освіті в умовах викликів та загроз глобалізації»

Без рубрики, Новини університету

За такою назвою у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулася Міжнародна науково-практична конференція.

Відкрила захід та привітала учасників проректор, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України Лариса Наливайко, яка зазначила, що головною метою проведення міжнародної конференції є визначення пріоритетних напрямків розвитку соціально-економічних систем України, спроба винайти шляхи подолання негативних явищ та тенденцій глобалізацій, обговорення проблем ризиків для нашої держави та пошук шляхів і механізмів узгодження економічних інтересів суб’єктів взаємодії.

З вітальними словами також виступили: проректор з питань співпраці і розвитку Університету менеджменту охорони праці в Катовіце, доктор Анна Сікорська; спеціаліст з міжнародного співробітництва Університету менеджменту охорони праці в Катовіце Олена Кощенко; голова Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України Олеся Ващук та ад’юнкт-професор економіки, коледжу міжнародного бізнесу, доктор філософії Шарма Аміт.

Участь у заході взяли представники 42 закладів вищої освіти, установ та організацій регіонів України.

Презентували свої виступи: науковий співробітник Університетського коледжу Корка (Ірландія) Наталія Осадча, яка розповіла про формування експортної стратегії України; голова Якимівської селищної Ради Запорізької області Олександр Правосуд; провідний науковий співробітник Інституту економіки промисловості НАН України, доктор економічних наук, професор Юрій Драчук та інші.

Учасниками конференції подано понад 120 тез доповідей.

Результати дискусій заходу будуть сприяти аналізу проблем та виробленню ефективних інструментів для подальшого розвитку соціально-економічних систем в умовах загроз глобалізації.


773