Навчатися у провідних фахівців країни – done!

Новини університету

Освітній марафон триває у Дніпропетровському державному університетів внутрішніх справ! Серія тематичних лекцій для здобувачів вищої освіти, організована Міністерством внутрішніх справ України, проходить у рамках Всесвітньої акції «16 днів проти насильства».

У рамках марафону представники державних та міжнародних інституцій виступають перед майбутніми правоохоронцями та правознавцями із короткими тематичними лекціями про недопущення та протидію насильству, дотримання прав людини, безбар’єрність та протидію дискримінації тощо.

Сьогодні спікерами Освітнього марафону стали: старша координаторка з питань захисту Представництва Міжнародної організації з міграції Чісі Мюллер, а також начальник Департаменту міграційної поліції Національної поліції України Юрій Пархоменко.

Так, пані Мюллер презентувала здобувачам вищої освіти ключові напрями діяльності організації у сфері протидії торгівлі людьми. Розповіла і про тенденції розвитку цього явища та аспекти, що виникли з початком пандемії.

Юрій Пархоменко представив курсантам та студентам дискурс на тему «Ризики торгівлі людьми в умовах збройної агресії рф проти України». Спікер докладно зупинився на питаннях діяльності міграційної поліції в умовах воєнного стану.

Так, начальник департаменту зазначив, що з початком повномасштабного військового вторгнення рф на територію України були визначені пріоритетні напрями та превентивні заходи для подолання ризиків торгівлі людьми, актуальні для нових викликів.

Нагадаємо, що Освітній марафон розпочався 28 листопада. Упродовж декількох тижнів до проведення лекцій для молоді вишів системи МВС України будуть підключатися провідні представники державних та міжнародних інституцій.

 

 


307