Ази безпеки бізнесу: у ДДУВС провели онлайн-зустріч із запрошеним практиком

Новини університету

Відкрита зустріч із практичним працівником Дмитром Міцькевичем за темою «Конкурентна розвідка та безпека бізнесу» відбулася 2 грудня у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Захід проходив у форматі ZOOM-конференції за участі науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти кафедри інформаційної економіки, підприємництва та фінансів Інженерного навчально-наукового інституту імені Ю. М. Потебні Запорізького національного університету. Організатором виступила кафедра аналітичної економіки та менеджменту Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти ДДУВС.

Відкрила захід завідувачка кафедри Надія Фісуненко. Вона відзначила, що головною метою практичного заняття є знайомство здобувачів вищої освіти із провідними фахівцями за напрямом безпеки бізнесу в сучасних умовах.

У ході діалогу сертифікований бізнес-тренер та трансформаційний коуч Дмитро Міцькевич розкрив особливості безпеки бізнесу сьогодення, а також ознайомив учасників із основними ризиками в бізнесі та окреслив особливості психологічної картини таких ризиків. Лектор звернув увагу майбутніх фахівців на конкурентну розвідку у зовнішньому та внутрішньому середовищі кампанії.

Практичним досвідом, який вона отримала паралельно з навчанням, поділилася і здобувачка 4-го курсу освітньої програми «Фінансово-економічна безпека та ризик менеджмент» Катерина Бут. Дівчина розповіла про здійснення конкурентної розвідки на підприємстві, окреслила свої успіхи та початкові невдачі.

Здобувачі вищої освіти приймали активну участь у діалозі та дискусіях. Усього до зустрічі доєдналося більше 30 учасників.

 

 


274