Дякуємо за співпрацю та допомогу нашим благодійникам!

Новини університету

З нагоди Дня Збройних Сил України, у Міжнародний день волонтера директорка Благодійного фонду «Генофонд майбутнього» Ганна Кириченко презентувала благодійну допомогу працівникам Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, які несуть службу в лавах ЗСУ.

Кваліфікацію підвищено, сертифікати вручено!

Новини університету

Працівники державної виконавчої служби Дніпропетровської, Запорізької та Кіровоградської областей завершили навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Організаційно-правові засади та сучасні інструменти публічного управління» на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Керівництво ДДУВС долучилося до масштабного практикоорієнтованого семінару у Києві!

Новини університету

Ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко, перший проректор полковник поліції Олександр Юнін, а також завідувачі кафедр закладу долучилися до практикоорієнтованого семінару «Особливості діяльності органів та підрозділів поліції в умовах збройної агресії російської федерації».

Привітання ректора університету з Днем Збройних Сил України

Новини університету

6 грудня Україна святкує День Збройних Сил – свято мужніх і відповідальних захисників. Тих, хто першими бере на себе удар і готовий відбити його заради миру та спокою українського народу.