Дипломатичний етикет та секрети успіху лідерів світу – усе про новий квест для студентів ДДУВС!

Новини університету

«Кроскультурні виклики міжнародних відносин» – за такою темою у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся квест для студентів ННІ права та інноваційної освіти та абітурієнтів.

Майбутні міжнародники і школярі мали виконати завдання на загальний рівень ерудиції та аналітичних здібностей, а також вміння ефективно реагувати на фахові виклики у сфері міжнародних відносин.

Як розповідають організатори заходу, жваве обговорення викликали питання щодо секретів успіху зовнішньої політики Вінстона Черчілля, унікальних особливостей провідних держав світу, а також місця України у світовій політиці тощо.

У рамках заходу професор кафедри міжнародних відносин та соціально-гуманітарних дисциплін Микола Несправа та доцент кафедри Ірина Єремєєва розповіли учасникам квесту про тонкощі дипломатичного протоколу та етикету, ба навіть нестандартні курйозні ситуації, що трапляються із “сильними світу цього” на дипломатичному полі.

«Наша зустріч повернула студентів на дві години в оффлайн-формат із живим спілкуванням та щирими дружніми посмішками. Плануємо такі квести проводити систематично», – розповідає Ірина Єремєєва.


294