Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ – у світовому рейтингу університетів!

Новини університету

10 лютого ДДУВС офіційно став учасником світового рейтингу університетів QS (QS World University Rankings), що стало можливим після включення закладу до системи Всесвітньої бази даних вищої освіти.

Всесвітній рейтинг університетів заснований у 2004 році як незалежний, об’єктивний та інформативний інструмент оцінювання діяльності університетів. QS вважається одним із найпопулярніших рейтингів у світі поряд з Академічним рейтингом університетів світу та Рейтингом світових університетів «Times Higher Education». До QS World University Rankings входять 6148 університетів, у тому числі українські ВНЗ.

Система QS сприяє загальному визнанню університету у світі та розширенню можливостей реалізації стратегічних планів ДДУВС в науковій та освітній співпраці з європейськими партнерами. QS World University Rankings дозволяє оцінити власні зусилля, спрямовані на підвищення продуктивності діяльності університету.

Відтепер ДДУВС має право на участь у предметних рейтингах, тобто буде оцінюватися за всіма спеціальностями, які належать до сфери соціальних наук та управління за класифікацією QS World University Rankings. Важливим критерієм оцінки є загальна кількість наукових робіт, що були опубліковані на єдиній бібліографічній базі даних ˗ платформі Scopus за останні п’ять років.

Участь у міжнародних рейтингах – це можливість для науково-педагогічних працівників університету розвивати сучасні компетенції випускників з метою підвищення їх конкурентоспроможності.


341