Курсанти ДДУВС поринули у світ українського живопису

Новини університету

З метою культурного збагачення та ознайомлення з історичними пам’ятками України, мистецтвом живопису та героями нашої держави курсанти 2 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції відвідали Музей українського живопису. Захід ініційовано керівником курсу Олександром Солоньком.

Курсанти уважно розглянули представлені експонати, спробували дати оцінку та аналіз витворам українських художників, у тому числі сучасників. Обговорили побачене, провели паралелі між минулим і сьогоденням.

Своїми враженнями від візиту ділиться курсантка Катерина Бабак: «На мою думку, нашому поколінню надзвичайно важливо розуміти сенс творців українського мистецтва та знати імена людей, які боронять наші життя. Сьогодні я ніби прожила емоції, відображені на картинах: неймовірне відчуття патріотизму та гордості за свій народ».

Всебічний розвиток особистості – одна з ключових засад навчання та підготовки фахівців у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Тож у розкладі майбутніх правоохоронців – не лише фізичні активності та стройовий вишкіл, а й регулярні відвідини креативних арт-майданчиків, культурних виставок і музеїв.

 

 


227