Мотивація та ресурсність: у ДДУВС пройшов черговий психологічний тренінг «Криза та зростання»

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшов ще один тренінг із циклу «Криза та зріст: психічне здоров’я і допомога тому, хто пережив травму». Загалом психологи допомогли майже 70% представників вишу.

Фахівці відділення психологічного забезпечення ДДУВС продовжують гартувати студентів та співробітників університету. Днями вони провели черговий тренінг із циклу «Криза та зростання: психічне здоров’я і допомога тому, хто пережив травму».

70 відсотків – саме стільки студентів та викладачів ДДУВС охопили тренери психологічними заняттями та підтримкою. Головний результат проведеної роботи – позитивні відгуки учасників та їх вмотивований стан.

«Завдяки вправам, які є основою тренінгу, учасники звернулися до своїх сильних сторін, знайшли шляхи поповнення власних ресурсів, усвідомили цінність активного слухання співрозмовника й співчуття до нього, цінність вдячності і те, що ми живемо в соціумі, де є багато можливостей підтримати інших та себе. Крім цього на тренінгу пропрацювали навички емоційної регуляції й застосування ментальних практик тощо», – зазначила психолог, фахівець відділення психологічного забезпечення ДДУВС Ганна Мглинець.

Також учасники тренінгу приділили увагу відчуттю згуртованості. Адже, на думку психологів, воно є необхідним у наш час, тому що допомагає тримати «лінію фронту» на всіх рівнях життя, в тому числі й психологічному.

Нагадуємо, що тренінг проводиться за ініціативи першої леді Олени Зеленської і першої леді Ізраїлю Міхаль Герцог та розроблений психологами відділу психологічного забезпечення Департаменту персоналу МВС України на основі програми навчання ISRAEL TRAUMA AND RESILIENSE CENTRE (NATAL) у межах реалізації «Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки».

 

 


311