Представники СКР провели зустріч із курсантами 1 курсу

Новини університету

Представники студентсько-курсантської ради Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ організували науково-пізнавальний та просвітницький захід для курсантів-першокурсників. Метою проведення такої зустрічі стала популяризація інтелектуальної, наукової та творчої діяльності тощо.

У рамках діалогу спікери наголосили на важливості залучення молоді до наукової та творчої діяльності, всебічного розвитку, реалізації інтелектуального потенціалу.

«Особисто я акцентував увагу на своєму курсантському шляху, на безлічі досягнень та вершин, які покорились мені виключно завдяки плідній праці, передусім в науковій та творчій діяльності. Зауважив про необхідність навчатися комплексно і опановувати дисципліни якісно саме зараз, адже це актуальний інструментарій для досягнення ними власних цілей, бажань та мрій, зокрема з метою успішної професійної реалізації в майбутньому», – зазначив курсант факультету кримінальної поліції Євгеній Калашнік.

У ході зустрічі спілкувалися про перспективи наукової діяльності, ініціативи, обговорювали особливості навчання студентів та курсантів.

Зазначили представники студентсько-курсантської ради і про можливості для розвитку у складі самоврядування.

 

 


212