Новації у навчальному процесі розглянули під час круглого столу у ДДУВС

Новини університету

Круглий стіл за темою «Новації для покращення навчання» відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Організували дискусію завідувачка відділення забезпечення якості освітньої діяльності Лілія Бобрішова та начальниця відділу довузівської підготовки, профорієнтаційної роботи та сприяння працевлаштуванню випускників Влада Літошко.

До участі у круглому столі долучилися представники студентсько-курсантського самоврядування, а також усіх курсантських і студентських факультетів та інститутів.

Серед питань, які розглянули упродовж заходу – особливості навчального процесу під час табірного збору для першокурсників, сучасні технології навчання та інноваційні методи, навчання у період воєнного стану тощо.

«Важливою умовою успішного розвитку закладу вищої освіти є поступальне становлення у сфері популяризації культури академічної доброчесності серед усіх учасників освітньо-наукової діяльності та впровадження різних новацій у навчальний процес», – підкреслила завідувачка відділення забезпечення якості освітньої діяльності Лілія Бобрішова.

 

 


254