Президент України Володимир Зеленський привітав курсантів ДДУВС з нагоди випуску!

Новини університету

Продовжуємо вітати курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ: офіційний захід з нагоди загального випуску курсантів та курсанток системи МВС України відбувся у м. Київ. Вітання та урочисті відзнаки учасники заходу отримували від Президента України Володимира Зеленського.

Делегацію від Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ очолював ректор полковник поліції Андрій Фоменко.

Президент України Володимир Зеленський зазначив: кожен, хто обирає професію правоохоронця чи рятувальника, отримує можливість робити Україну сильнішою у визначальному – захисті людей.

«Це надзвичайна відповідальність: завжди бути людям рятівником, завжди бути помічником, завжди служити суспільній довірі і ніколи не схибити. Якщо схибиш для людей, це означатиме, що схибила наша держава. Бо державу бачать в тих, хто їй служить. Я дякую вам за це, за сміливість обрати саме такий професійний шлях», – зазначив Володимир Олександрович.

Хвилиною мовчання вшанували загиблих правоохоронців та захисників і захисниць України.

Відбулося зокрема урочисте прощання випускників із прапорами університетів.

У рамках урочистого заходу відзнаки від Президента України отримали курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ: медаль «Захиснику Вітчизни» було вручено випускникам факультету превентивної діяльності Віктору Мирилку та Володимиру Хижняку.

Зазначимо, що загалом цього року із закладів вищої освіти системи Міністерства внутрішніх справ України випустилося 2607 офіцерів поліції та 414 випускників ДСНС. Серед 412 випускників ДДУВС – 13 отримали дипломи з відзнакою та звання старшого лейтенанта поліції. Погони старшого лейтенанта поліції курсантам вишів вручав Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.


462