Курсант та ад’юнкт ДДУВС отримуватимуть урядові стипендії

Новини університету

Курсант Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Дмитро Корень та ад’юнкт Тетяна Бадалова вибороли стипендії Кабінету Міністрів України. Їх відзначено за успіхи у навчанні та науковій діяльності.

На черговому засіданні Уряду було прийнято розпорядження КМУ «Про призначення академічної стипендії Кабінету Міністрів України студентам закладів вищої освіти та аспірантам». Стипендіатами визначили 91 особу, серед яких 76 здобувачів вищої освіти та 15 аспірантів зі всієї держави.

Серед урядових стипендіатів – курсант 3 курсу Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Дмитро Корень.

Також серед відзначених урядом представників ДДУВС – ад’юнкт кафедри кримінального процесу та стратегічних розслідувань Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції майор поліції Тетяна Бадалова.

«Я приємно вражена. Не очікувала, що саме мене відзначать. Дуже вдячна університету. Нині проходжу педагогічну практику. Разом з науковим керівником розробляємо методичні рекомендації для офіцерів поліції», – поділилася ад’юнкт Тетяна Бадалова

Тетяна пропрацювала 15 років слідчим та згодом вирішила займатися науковою діяльністю. На сьогодні вона працює над написанням дисертаційного дослідження.

Довідково: обдаровані студенти-магістранти отримуватимуть стипендії Кабміну у розмірі 4 тисяч гривень протягом поточного семестру. Аспіранти ж – понад 8,5 тисяч гривень протягом року.

 

 


674