XIV Міжнародна програма підвищення кваліфікації для педагогічних та науково-педагогічних працівників

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

XIV Міжнародна програма підвищення кваліфікації для педагогічних та науково-педагогічних працівників “Разом із Нобелівськими Лауреатами: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу” фінансується за рахунок міжнародного гранту в еквіваленті EUR 1 200 000, наданого IHBI за фінансової підтримки ОАЕ, Італії, Болгарії, США, Ізраїлю та Китаю, а також залучення благодійних внесків.

МІЖНАРОДНІ СЕРТИФІКАТИ ВИЗНАЮТЬСЯ МОН УКРАЇНИ!

Програма входить до Міжнародних Програм FP&NL, які дають змогу Вашому навчальному закладу потрапити до міжнародних рейтингів університетів, а також міжнародних рейтингів кращих шкіл та коледжів та увійти до європейського освітнього простору!

Учасники отримають Сертифікат про проходження Міжнародної програми на 180 годин або 6 кредитів ECTS(з них 15 годин передбачено під питання інклюзивної освіти/0,5 кредиту ECTS), в якому зазначено отримання Вами Міжнародного освітнього гранту №EG/U/22-23/06/08 та загальні, ключові та професійні компетентності, набуті під час проходження програми, які вимагаються Міністерством освіти і науки України.

Зокрема, IHBI (ihbiagency.org) та IHBI (ihbiagency.org)

Підсумкова Атестація по завершенню Програми у формі есе, Програма не передбачає виконання тестів та контрольних робіт.

Забезпечується переклад або субтитрування, крім того наявна можливість дивитися в оригіналі англійською мовою з субтитрами.

Форма участі: дистанційна, в режимі відеозапису, що дозволяє переглядати виступи та лекції в зручний для себе час(зранку, по обіді, ввечері, вночі).

Реєстрація на Програму: на постійній основі до 10 червня 2023 року.

Тривалість Програми: 9 червня до 22 липня 2023 року.

Вручення Міжнародних Сертифікатів: 20-22 липня 2023 року.

Витрати педагогічних працівників для участі в програмі складають 1800 гривень реєстраційного внеску. Кошти будуть спрямовані на потреби тимчасово вимушених переселенців з України. Міжнародним освітнім грантом покривається решта вартості програми, в розмірі 3500 EUR.

Реєстрація: Ви зможете приєднатися до Програми на постійній основі через офіційну електронну пошту Інституту: education@whfpdubai.com

Для реєстрації необхідно виконати декілька простих кроків:

1. Надішліть наступну інформацію на наш офіційний e-mail:

education@whfpdubai.com

Прізвище, Ім’я По-Батькові українською мовою в давальному відмінку та Ім’я і Прізвище англійською мовою, як в закордонному паспорті (для Міжнародного Сертифікату).

Дату Вашого народження

Своє місто і область

Місце роботи і Посаду

Свій e-mail і Cвій мобільний телефон

В темі Вашого листа обов’язково вкажіть – Реєстрація на міжнародну програму!

2. Після проведення Вашої реєстрації на програму Вам будуть виставлені платіжні реквізити для сплати реєстраційного внеску, а після підтвердження оплати, Ви отримаєте доступ до закритого каналу, де з початком програми будуть розміщуватися лекції та виступи наших спікерів.

Докладніше: Міжнародна програма підвищення кваліфікації | World History: Famous Personalities (whfpdubai.com)

Координатор і офіційний представник IHBI в Україні, доктор історичних наук, професор Недужко Юрій Вікторович

моб. (066)-84 -97 -595, education@whfpdubai.com

 

І ЧЕМПІОНАТ СВІТУ З НАУКИ В ДУБАЇ

XIV Міжнародна Програма Підвищення Кваліфікації

 


299