Дотик до культури: курсанти ДДУВС відвідали «Модуль тимчасовості»

Новини університету

З метою занурення у світ сучасної культури та допомоги відновлення культурних установ, які постраждали внаслідок російської агресії, курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відвідали культурний простір «Модуль тимчасовості».

Основа «Модуля тимчасовості» — виставковий простір, де 17 лютого відкрили експозицію з полотнами, скульптурами, інсталяціями та аудіовізуальними творами 28 художників з 10 країн світу.

Його завдання — за допомогою мистецтва привернути ще більше уваги світу до України та культурних проєктів, які реалізуються в країні попри війну.

Курсанти побачили витвори новітнього образотворчого мистецтва, подивилися тематичний фільм та ознайомилися з незвичними інсталяціями.

Враження після виставки – незвичайні.

«Вважаю, відкрити цей мистецький проект — чудова ідея. Окрім розширення культурного світогляду через розгляд представлених експонатів, ми можемо надати фінансову допомогу образотворчим закладам, які незважаючи на воєнний стан, продовжують творити й дивувати сучасних українців та іноземців», — ділиться враженнями курсантка 2 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Катерина Галушневська.

 

 


282