Збірна ДДУВС – призер чемпіонату з поліатлону

Новини університету

У Львові завершився триденний чемпіонат ФСТ «Динамо» України з поліатлону. Спортивний захід провели за програмою комплексних змагань «Динаміада-2023», серед призерів – Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ!

Продемонструвати відмінну підготовку та майстерність зібралися 11 команд: це представники правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб, а також закладів вищої освіти, які належать до сфери управління MBC. Загальна кількість учасників склала 68 спортсменів.

Честь представляти рідну «альма-матер» випала курсантам ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Єлизаветі Коваль та Максиму Луб’яному, а також курсантам факультету кримінальної поліції Володимиру Ланевичу та Дмитру Подчасову. Підготовкою збірної університету опікувався старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Юрій Волков.

За результатами командних змагань збірна ДДУВС виборола друге місце, лише на 52 очки поступившись переможцям – Національному університету цивільного захисту України. Третю сходинку турнірної таблиці зайняв Харківський національний університет внутрішніх справ.

Усіх призерів нагороджено кубками, дипломами та медалями ФСТ «Динамо» України. Вітаємо спортсменів!

 

 


281