Точно в ціль! Збірна ДДУВС – переможці обласного турніру зі стрільби кульової

Новини університету

Зосередженість, вправність та технічність. Турнір обласної організації Товариства зі стрільби кульової відбувся днями на базі дніпровського тиру СК ФСТ «Динамо». Абсолютна першість – у Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

«Відстрілятися» за перемогу зібралися об’єднані колективи фізичної культури і спорту правоохоронних органів та рятувальних служб області. Загалом – 8 команд. Попри високу конкуренцію, збірна ДДУВС отримала впевнену перемогу, обійшовши суперників у командному заліку.

Золото для університету виборювали старші викладачі кафедри ТСП майор поліції Євген Зеленський, старший лейтенант поліції Максим Каліман та Олена Лопаєва, а також фахівець факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності старший лейтенант поліції Микола Книш. Окрім викладацького складу, «підсилили» збірну і двоє курсантів – здобувачі факультетів кримінальної поліції та превентивної діяльності ДДУВС Андрій Бондаренко та Поліна Роменська.

Не промахнулися спортсмени і в особовому заліку: друге місце у Олени Лопаєвої, третє – у Євгена Зеленського. А курсант Андрій Бондаренко здобув срібло у вправі МП-1 (малокаліберний пістолет). Вітаємо наших стрілків!

 

 


354