«Дружня підтримка»: представники ДДУВС відправили мешканцям Херсонщини гуманітарну допомогу

Новини університету

Здобувачі вищої освіти та працівники ДДУВС відправили в Херсон гуманітарну допомогу. Товари першої необхідності вже отримали в місті, яке постраждало від підриву Каховської ГЕС та затоплення.

Департаментом освіти, науки та спорту МВС України розпочато проєкт «Дружня підтримка». Його реалізація проходить шляхом впровадження волонтерських ініціатив. Проєкт реалізують з метою надання допомоги тим, хто її потребує – Захисникам та Захисницям, сім’ям полеглих військових, пораненим представникам правоохоронної сфери, звільненим з полону та загалом всім, хто постраждав від збройної агресії рф проти України.

Два тижні тому окупанти підірвали Каховську гідроелектростанцію. В зоні затоплення виявилася велика кількість територій, постраждало багато цивільних громадян. Тому в рамках проєкту «Дружня підтримка» проведено акцію «Допоможемо Херсонщині разом».

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ одразу долучився до цієї ініціативи. Студенти, курсанти та співробітники зібрали гуманітарну допомогу для постраждалих внаслідок підриву дамби ГЕС.

Автомобіль, завантажений одягом, продуктами харчування, засобами гігієни та іншими речами першої необхідності, вже прибув у Херсон.

Тамтешні волонтери зустріли цінний вантаж і передали для розподілення між тими, хто його потребує.

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ потужні волонтерські традиції. Нагадаємо, тільки нещодавно курсанти ДДУВС підготували приміщення для прийому військових пацієнтів.

 

 


363