На старт, увага, вступ! У ДДУВС – заключний День відкритих дверей

Новини університету

До початку вступної кампанії лишаються лічені дні: вже зовсім скоро майбутні абітурієнти подаватимуться на професію мрії. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ востаннє зібрав цьогорічних вступників, аби презентувати заклад у рамках інтерактивного Open Day!

Захід вже традиційно стартував у конференц-залі. Тут гостей зустрічали представники вишу: перший проректор ДДУВС полковник поліції Олександр Юнін, відповідальний секретар приймальної комісії майор поліції Сергій Шевченко, заступниця директорки ННІ права та інноваційної освіти Ірина Дзюба та начальниця відділу довузівської підготовки Влада Літошко.

Від абітурієнтів – нагальні питання, від фахівців ДДУВС – дієві поради та чіткі відповіді. Розказали про умови цьогорічного вступу, зокрема і про можливість вступити на курсантські спеціальності без НМТ. Окреслили специфіку навчання у виші, проінформували про наявні напрямки підготовки та матеріально-технічну базу університету.

Далі – трохи видовищ на плацу! Виступ справжнього духового оркестру ДДУВС, музичні номери від вихованців студії творчого руху «eSTeD». Побачили вступники і демонстрацію виконання спеціальних вправ кидкової техніки, а також захисту від погроз вогнепальною та холодною зброєю.

Поринути у світ студентсько-курсантського життя змогли усі бажаючі: для цього ми відкрили профорієнтаційний проєкт «Місто професій ДДУВС». Після відвідин інформаційних панелей та спілкування з фахівцями, абітурієнт отримував паспорт учасника, який виконував функцію трудової книжки. «Влаштовуватися на роботу» хлопці та дівчата прямували безпосередньо на локації, де на них чекали корисні майстер-класи та оригінальні завдання, спрямовані на розкриття інтелектуального та творчого потенціалу учасників. Після завершення змагань кожен отримував відмітку про опанування певного фаху, а наприкінці – «Сертифікат майбутнього абітурієнта».

Окрім інтерактивного квесту, на Open Day працювали і постійно діючі локації: виставка службових автомобілів та різних видів вогнепальної зброї.

А усі, хто прагнув провести час із максимальною користю, поспішали на тренінги з домедичної допомоги. Тут разом із практичними працівниками гості закладу «відточували» правильність виконання невідкладних медичних дій.

Нагадуємо, що учасники заходу можуть поширювати свої фото у соцмережах під хештегом #openday_dduvs_2023: кращими поділимося в сторіс.

До зустрічі у стінах ДДУВС!

 

 


536