Перемога на ринзі! Курсантка ДДУВС – призерка чемпіонату України з боксу

Новини університету

У Броварах завершився триденний чемпіонат України з боксу на честь захисників України. Похизуватися переможним золотом може й вихованиця Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ!

Курсантка ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Вікторія Шкеул займається боксом вже 7 років. Розпочинала з кікбоксингу, проте з часом вирішила надати перевагу саме олімпійському видові спорту. Дівчина розповідає: у світ боксерських поєдинків її привів тато, який свого часу теж боксував.

До виступу курсантка ретельно готувалася протягом двох тижнів, тренування проводила кожного дня. Чемпіонат став для Вікторії своєрідним дебютом у дорослій категорії: адже усі 153 учасники змагань – студенти віком до 22-х років. Підготувати спортсменку допомагав завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС Віктор Богуславський.

Як зазначають організатори, на ринзі панувала конкурентна бійцівська атмосфера, а глядачі захопливо споглядали емоційний та висококласний жіночий бокс. Вікторія Шкеул провела два насичені бої, які й принесли їй омріяну перемогу. Вітаємо курсантку, бажаємо наснаги та натхнення на нові спортивні здобутки!

 

 


300