Спортивний настрій: слухачі Запорізької «Академії поліції» взяли участь у змаганнях із пляжного волейболу

Новини «Академії поліції», Новини університету

Слухачі Запорізького центру первинної професійної підготовки поліцейських «Академія поліції» ДДУВС змагалися на турнірі з пляжного волейболу. Про те, як серед учасників розподілилися місця – читайте далі.

Здоров’я людини не в останню чергу залежить від фізичної активності, а для майбутнього поліцейського – це невід’ємна складова професійної діяльності. Саме тому слухачі Запорізької «Академії поліції» із готовністю вирішили змагатися у першості з пляжного волейболу.

Захід організував Департамент спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради. Із майбутніми правоохоронцями змагалися команди комбінату «Запоріжсталь» та Запорізького національного університету. В результаті турніру «золото» отримали металурги, а призове «срібло» – у «Академії поліції».

Слухачі центру показали себе як потужна команда, продемонструвавши єдність, взаємодію та взаємну повагу у грі. Наприкінці заходу представники центру отримали кубок та подяку від міської молодіжної ради.

«Нам є чого прагнути, є для чого тренуватись. Ми станемо кращими заради майбутнього, бо командна гра – це великі можливості у роботі поліцейського. Тренуймося та наближаємо Перемогу, бо у кожного свій фронт», – зазначив директор ЗЦППП «Академія поліції» (м.Запоріжжя) ДДУВС Микола Назаренко.

 

 


265