Кров теж воює: слухачі Запорізької «Академії поліції» взяли участь у донорській акції

Новини «Академії поліції», Новини університету

У Запоріжжі триває збір крові для поранених захисників. Майбутні поліцейські ЗЦППП «Академія поліції» (м. Запоріжжя) Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вкотре долучилися до донації.

За словами експертів, у мирний час кров одного донора може стати корисною декільком пацієнтам. У воєнний час потреба у крові значно зростає. Аби допомогти медикам рятувати поранених захисників, слухачі Запорізької «Академії поліції» долучилися до донорської акції.

«Зараз такий час, коли треба брати всю волю в кулак і допомагати ближньому, особливо – пораненим воїнам. Тому зі свого боку ми теж докладаємо усіх зусиль, аби наші військові могли якнайшвидше реабілітуватися та знову стати на захист України», – поділилася слухачка ЗЦППП «Академія поліції» (м. Запоріжжя) ДДУВС Аліна Нещеретна<.

Цього разу до Запорізького обласного центру служби крові прийшли 25 добровольців-донорів. Вони відвідують цей заклад вже не вперше.

«Військові боронять нас ціною свого здоров’я та іноді – ціною життя. Ми повинні постійно про це пам’ятати і допомагати їм. Тому участь слухачів у черговій донації крові – це значний внесок у майбутню Перемогу», – зазначив директор «Академії поліції» Микола Назаренко.

 

 


275