«Лист захиснику України»: нова патріотична акція ДДУВС

Анонси університету, Новини університету

До Дня молоді у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ стартувала патріотична акція «Лист захиснику України». Всі охочі можуть написати військовим ЗСУ, аби підбадьорити та таким чином висловити свою вдячність.

Сьогодні наша молодь може жити, навчатись, розвиватись та мати майбутнє завдяки військовим ЗСУ, які боронять Україну від російського ворога.

Саме тому за ініціативи відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи ВКЗ ДДУВС у виші розпочалась акція «Лист захиснику України». Захід проводять з метою підтримки бойового духу наших Захисників, які охороняють спокій українців, ризикуючи життям щохвилини. Кожен такий лист – це привід та можливість нагадати воїну, що в нього вірять, що на нього чекають вдома. За допомогою заходу ініціатори сподіваються також додатково зробити акцент на необхідності мати активну громадянську позицію, розуміти особисту відповідальність за долю і єдність країни, відчути власну ефективність і дієвість у реаліях сьогодення.

Щоб узяти участь в акції, здобувачі вищої освіти можуть написати листа зі словами подяки, шани та підтримки нашим Захисникам. Потім листи будуть передані тим, хто з гідністю віддано служить українському народові, відстоюючи право на мирне життя, суверенітет і незалежність держави.

Акція проходитиме з 3 по 11 серпня 2023 року. Листи можна надавати до відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи ВКЗ ДДУВС, у кабінет 119.

 

 


1 775