Серпневий «марафон»: курсанти ДДУВС з нагоди Дня молоді вийшли зі спортивною ініціативою

Новини університету

12 серпня в Україні відзначають день молоді. З цієї нагоди вже минулих вихідних курсанти Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ розпочали челендж «Здорова молодь – квітуча країна».

За словами ініціаторів, челендж відтепер матиме систематичний характер. Щосуботи в серпні курсанти проводитимуть тематичний спортивний захід, направлений на виконання фізичних вправ. Масове тренування складається з бігу та комплексу загальних силових вправ для зростання фізичних здібностей.

Цієї суботи курсанти провели першу частину спортивного флешмобу: вони пробігли крос, відтискалися та виконували інші фізичні вправи.

«Ця акція сприяє підтримці фізичної форми, покращенню здоров’я й витривалості, розвитку координації та співпраці. Участь у спортивних заходах допомагає формувати командний дух і лідерські якості. Все це сприяє збільшенню загальної ефективності та готовності молоді до подальшого фізичного зростання», – зазначив провідний фахівець ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС старший лейтенант поліції Олександр Солонько.

Загалом у заході взяли участь понад 200 курсантів. Такі тренування продовжаться й надалі.

 

 


242