«Повертайтеся живими!»: курсанти ДДУВС написали листи вдячності Захисникам

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ завершилася патріотична акція «Лист захиснику України». Протягом тижня здобувачі вищої освіти писали слова вдячності та захоплення, аби підтримати українських воїнів на передовій.

Таких листів назбиралося чимало: акція викликала неабиякий ажіотаж серед курсантів усіх факультетів та інституту. Військовим бажали витримки та терпіння, висловлювали надію на скоріше повернення додому до люблячих родин. Усі, як один, наголошували: щодня моляться за наших мужніх охоронців, кожен з яких – справжній Герой України.

Свої вітання та побажання курсанти доповнювали малюнками. Хтось зображав державні символи – прапор і тризуб, хтось – голуба миру. Деякі ж додали креативності та навіть трохи гумору: так, у одному з листів з’явився котик-захисник із жовто-блакитними очима.

Акцію провели до Дня молоді, який в Україні відзначають щороку 12 серпня. Ініціаторами виступили фахівці відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи ВКЗ ДДУВС. Кажуть, метою стало не лише підвищення бойового духу захисників, але й формування у молоді стійкої громадянської позиції.

Усі зібрані листи от-от поїдуть до своїх адресатів, аби додати наснаги і впевненості у скорішій перемозі.

 

 


301