Спортсменка ДДУВС отримала медалі на змаганнях із сумо

Новини університету

Курсантка Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Юлія Толмачова посіла призові місця на змаганнях із сумо у м. Луцьк.

Юлія Толмачова з восьми років займається єдиноборствами: самбо, дзюдо й сумо – у особистій спортивній біографії. Цьогоріч Юлія вже встигла проявити себе у спорті у статусі курсантки ДДУВС.

«Нещодавно в Луцьку відбулося відразу двоє змагань із сумо. На першому – кубку Любарта – я посіла друге місце. «Золото» отримали представники Харкова, а «бронзу» розділили між собою спортсмени з Київської та Рівненської області. Наступного дня пройшов чемпіонат України. На ньому я разом із представниками Рівненщини поділила третє місце.»

Курсантка займається сумо вже 10 років, є майстром спорту України у ваговій категорії 65 кілограмів, входить до складу збірної України. Багаторазова призерка чемпіонатів України та Європи.

14 серпня 2023 року Юлія розпочала проходження табірного курсантського збору. Вона вступила на навчання до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та буде навчатися на 1 курсі Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції за спеціалізацією «Досудове розслідування».

«ДДУВС я обрала за основною особистою причиною: мені подобається допомагати людям та бути корисною. Курсантське життя тільки-но почалося, але уже все цікаво, знайомимося з однокурсниками. Потім планую закінчити магістратуру і працювати слідчим», – поділилася планами на життя спортсменка Юлія Толмачова.

 

 


331